В края на месец февруари Netflix пуснаха кратък тийзър на Fubar

...
В края на месец февруари Netflix пуснаха кратък тийзър на Fubar
Коментари Харесай

Арнолд Шварценегер ще срита лошите и ще ни разсмее

В края на месец февруари Netflix пуснаха къс тийзър на Fubar - първият сериал на Арнолд Шварценегер, в който той е в основната роля.
 Арнолд Шварценегер, Fubar, огромното завръщане на артиста и първата му основна роля в сериал
Арнолд Шварценегер влиза с гръм и тропот в света на сериалите

Първата огромна роля на артиста в сериал

Звучи необичайно, че едвам на 75-годишна възраст реализира това, само че е реалност. Факт е и че възрастта на артиста няма да повлияе изобщо на екшъна в сериала. Но той не е главен, тъй като комедията също е устойчиво залегнала в него.

Разбираме тези неща от филмовия откъс, който Netflix пуснаха, с цел да ни заредят с упования към сериала. Във Fubar Шварценегер ще изиграе 65-годишен сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ, който след една последна задача се отдръпва в пенсия.

Е, това не се случва, тъй като безусловно бива заставен да се захване с още една задача - да избави сътрудник под прикритие, който е на път да бъде оголен. За негова огромна изненада този сътрудник е личната му щерка (Моника Барбаро).

Изненада е, тъй като през всички тези години Централно разузнавателно управление на САЩ са съумели да скрият от него, че щерка му също е сътрудник. Двамата ще би трябвало да обединят старания, с цел да се измъкнат невредими.

Fubar е в Netflix от 25 май
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР